Jitka Dolejšová: HRAŠKA .... MŇAM!
Rubrika: Publicistika – Doporučení
Směs na obalování HRAŠKA (vyrábí CERIA, s.r.o) je hrachová směs, která má kulinářské vlastnosti směsí obsahujících vejce a nadýchanost srovnatelnou s omeletovým těstíčkem. Lze ji úspěšně použít k obalování zelenin jako je květák, brokolice, celer, cuketa. Protože těstíčko z HRAŠKY nestéká, lze obalovat i např. mrkev, cibuli, zelí apod. Používá se k obalování hub, sýrů, masa. Je vhodná při přípravě základů omáček a pomazánek, k zahuštění polévek a k přípravě pojiva do karbanátků, sekané, placiček nebo bramboráků.
Tento článek byl v Pozitivních novinách poprvé publikován 15. 10. 2005.
OSOBNOSTI POZITIVNÍCH NOVIN
Zdeněk Pošíval | |
Dáša Cortésová | |
Miloslav Švandrlík | |
Ondřej Suchý | |
Helena Štáchová | |
Rudolf Křesťan | |
PhDr. Ing. Zdeněk Hajný | |
Jaroslav Vízner |